Zeven.

Onlangs werd de advieslijst bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Ik sta op plaats zeven. Mooie plaats, GroenLinks, lijst 1, plaats 7. Ik acht het een verkiesbare plaats, maar ik denk ook dat er mensen op deze plek zullen azen. Dus ik heb je steun hard nodig!

Wat is het geval? Eerst vind een adviserend referendum plaats. Je mag tien namen noemen van mensen die je graag op de lijst ziet staan. De telling gebeurt aan de hand de plek in die lijstjes van tien. Dus: zet mij daar in, zo hoog mogelijk. Dat is wat ik van je vraag: zet mij alsjeblieft zo hoog mogelijk op je lijst. Op de ALV van 20 november zal ik mijn plaats verder verdedigen. Stemmen kun je hier. Je hebt een mail gekregen met je kiescode (gedateerd 15 oktober om 14:56).

En dat kun je met een gerust hard doen. Aan mij krijg je een nieuwe kandidaat, die toch al gepokt en gemazeld is in het raadswerk. Die op sociale onderwerpen uit de voeten kan -van oorsprong ben ik psycholoog-,  maar ook op groen -ik werk nu aan internationaal klimaatbeleid!

De commissie schrijft:

Brechtje is een typische allrounder die sinds kort in de Gemeenteraad zit. Ze formuleert zorgvuldig en bedachtzaam en is strategisch en analytisch sterk. Brechtje is een serieuze aanpakker die er alles aan wil doen om het Raadswerk goed in te vullen. Ze heeft een brede maatschappelijke ervaring die ze goed in kan zetten als Raadslid. En ze heeft bewezen zich ook in voor haar nieuwe onderwerpen snel te kunnen inwerken.

De lijst ziet er zo uit:

1.      Heleen de Boer

2.      Steven de Vries

3.      Monique Bollen

4.      Peter van Corler

5.      Pepijn Zwanenberg

6.      Marlene de Regt

7.      Brechtje Paardekooper

8.      Thijs Weistra

9.      Jasper Fastl

10.  Hacer Pektas

11.  Jos Kloppenborg

12.  Tara Scally

13.  Fred Dekkers

14.  Jamili Wetzels

15.  Mirjam Bout

16.  Martien Bouwmans

17.  Jan Sinnige

18.  Lotte Lorwa

19.  Ben van Impelen

20.  Jelle van Liempt
 

Meer weten? Het smoelenboek vind je hier (PDF).

 

User login

 
 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.